לביבות עדשים כתומות

המצרכים:

כוס קמח כוסמין מלא
כוס עדשים כתומות מבושלות
1 כרישה
כפית מלח
1/2 כפית כורכום
1/4 כוס מים
1/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הכרישה לקוביות קטנות
2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה (וקצת דביקה)
2. מחממים תנור ל-180 מעלות
3. מרפדים תבנית בנייר אפייה
4. יוצרים לביבות עם הידיים כשהן מרוחות בשמן זית ומניחים על נייר האפייה
5. מכניסים לתנור ואופים כ-20-30 דקות

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!