המתכון: בטטה ווארה (טבעוני)
המצרכים
2 תפוחי אדמה גדולים
3 כפות קמח לבן
3 כפות קמח מלא
מלח, פלפל, כורכום לפי הטעם
3 כפות מים
לציפוי:
5 כפות קמח חומוס
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה לפי הטעם
10 כפות מים
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפו"א עד להתרככות ומועכים לקבלת פירה.
2. מוסיפים לפירה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
3. יוצרים עיגולים מהתערובת.
4. מערבבים את מרכיבי הציפוי בקערה עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.
5. טובלים את עיגולי הפירה בבלילה ומניחים על נייר אפייה.
6. אופים בחום בינוני (180-200) למשך 20 דקות או עד להשחמה.