המתכון: עוגת תפוזים ושוקולד
המצרכים
210 גרם קמח (מלא, כוסמין, שיפון)
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
100 גרם קוקוס טחון
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
185 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
100 מ"ל שמן קוקוס
1 כף זרעי פשתן טחונים
200 גרם סוכר קנים אורגני
1 כפית תמצית וניל טבעית
2 כפיות גרידת תפוז דקה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הקוקוס והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
3. בקערה אחרת מערבבים יחד את מיץ התפוזים, השמן, זרעי הפשתן, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת התפוז.
4. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת מיץ התפוזים ומערבבים. מעבירים את הבלילה לתבנית.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, לכ-30 דקות.