המתכון: מרק וון טון (טבעוני)
המצרכים לוון טון:
1 כף גדושה קמח כוסמין מלא
1 כפית שמן
1 כף מים
1 כף עדשים כתומות מבושלות
1 כף רוטב סויה
המצרכים למרק:
מים עד חצי גובה הסיר
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, פפריקה, פלפל שחור, עלי דפנה ומלח (לפי הטעם).
רבע כרוב קצוץ
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקמח, השמן, והמים עד לקבלת בצק אחיד.
2. משטחים את הבצק לפיתה ומניחים במרכז כפית מהעדשים המבושלות עם רוטב הסויה.
3. מקפלים את הבצק לחצי וסוגרים מעל העדשים (בצורת סמבוסק).
4. מרתיחים בסיר את כל מצרכי המרק ומכניסים פנימה את הכיסונים הממולאים בעדשים.
5. המרק מוכן כשכל הכיסונים צפים.