המתכון: עוגת דבש
המצרכים:
כף גדושה עם ניעור של קמח מלא
כף גדושה עם ניעור של קמח לבן
כף שטוחה סוכר קנים
1/4 כפית אבקת אפייה
2 כפות קרם קוקוס
2 כפות מים
כף סילאן + כף מים
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל המצרכים למעט הסילאן עד לקבלת בלילה חלקה.
2. שופכים את הבלילה לתבנית אפייה אישית (קוקוט)
3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
4. מערבבים היטב את הסילאן עם המים.
5. מוציאים את העוגה מהתנור ושופכים מיד את סירופ הסילאן מעל העוגה.
בתאבון 🙂
אופצייה לקישוט: פרוסות תפוח בתחתית תבנית האפייה לפני ששופכים את הבלילה