המתכון: מעמולים במילוי ממרח תמרים
המצרכים לבצק:
1 כוס קמח חיטה מלאה / כוסמין
2 כפות גדושות סוכר קנים אורגני
קורט מלח הימלאייה
4 כפות שמן קוקוס
1/2 כוס מים
המצרכים למילוי:
100 גרם ממרח תמרים ללא תוספת סוכר
2 כפות מים
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק רך ונעים למגע.
2.משטחים את הבצק לפיתה דקה.
3.מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומניחים במרכז הבצק.
4.מורחים את ממרח התמרים על כל הבצק ומגלגלים מקצה לקצה.
5.חותכים את רולדת הבצק לעוגיות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
6.אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שמשחים.