המתכון: שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
המצרכים
400 גרם שעועית ירוקה קפואה
3 עגבניות גדולות ואדומות
1 בצל יבש גדול
1 כפית מלח הימאלייה
2 כוסות מים
כף שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. מחממים במחבת את שמן הזית.
2. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
3. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים אותן לבצל שבמחבת.
4. מוסיפים את השעועית והמים ומערבבים היטב.
5. כשהתבשיל רותח מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומנמיכים את האש.
6. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.