המתכון: סופגניות קישקשתא
חנוכה כבר כאן ואיך אפשר בלי סופגניות?
לפניכם מתכון מיוחד, מהיר וסופר טעים למאכל המסורתי.
גולת הכותרת: למרות שהסופגניות מטוגנות, הן אויריריות ולא שומניות בכלל.
חנוכה שמייייייייייייייח
המצרכים:
5 כפות גדושות קמח תופח מלא
3 כפות שטוחות סוכר קנים
5 כפות קרם קוקוס
10 כפות מים
כפית שטוחה אבקת אפייה
לטיגון:
3/4 בקבוק שמן
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המצרכים יחד עד לקבלת תערובת דביקה וסמיכה.
2. מחממים את השמן בסיר קטן.
3. מוציאים מהבלילה כמות של כף מלאה ובעזרת כף נוספת יוצקים לסיר השמן.
4. כשהסופגנייה שחומה מוציאים אותה את נייר סופג.
*ניתן למלא את הסופגניות במילויים שונים.