המתכון: דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים
אגרול בגרסת ה-ללא גלוטן, לא מטוגן וטעים טעים.
את עלי הפילו במתכון המקורי מחליפים פה דפי האורז הכל כך קלים לעבודה (ולמאכל )
מנה כייפית לא רק לצליאקים ולנמנעים מגלוטן אלא גם למי שרוצה להרגיש קלילות אחרי ארוחה משביעה
המצרכים
10 דפי אורז
1 בצל לבן
1 גזר
1 קישוא
1/2 כרוב
כף שמן זית
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
1. חותכים את הירקות לרצועות דקות.
2. מחממים שמן בווק ומוסיפים את הירקות.
3. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.
4. מסננים את הירקות מרוטב הסויה ומניחים להתקרר .
5. טובלים את דף האורז בקערה עם מים קרים למשך דקה, מוציאים ומניחים על השולחן.
6. מניחים חופן של ירקות במרכז דף האורז, מקפלים מהצדדים על המילוי ומגלגלים עד לסוף דף האורז.
*אפשר לצרוב את דפי האורז על מחבת פסים.