המתכון: סלט עדשים מונבטות
חוויה קולינארית מדליקה, טעימה ומעניינת. הסלט הזה הוא מעדן!
הוא גם בריא וגם טעים ממש! כל כך קל להכנה. מה שנשאר לכם לעשות זה לפנק אתכם בסלט משגע!
המצרכים:
כוס עדשים שחורות
1 כוס עדשים ירוקות
1 בטטה בינונית
חופן עלי בייבי
קורט מלח הימלאיה
שמן זית
מיץ מחצי לימון טרי
אופן הכנה:
- מנביטים את העדשים: משרים את העדשים במים למשך הלילה. בבוקר מסננים את המים ומשאירים את העדשים במסננת עד ליציאת נבט (יומיים-שלושה).
- מבשלים את הבטטה וחותכים לקוביות בינוניות.
- מערבבים בקערה את העדשים המונבטות, עליי הבייבי וקוביות הבטטה.
- מתבלים במלח, שמן זית ולימון