המתכון: עוגת גבינה טבעונית
המצרכים
3 כוסות קשיו מושרים
1.5 כוסות שקדים
2 כפות סירופ אגבה
1.5 כוסות תמר מג'הול
מיץ מחצי לימון
2 כפות פתיתי קוקוס
250 מיליליטר מי קוקוס (של (AROY-D
1/2 כוס קרם קוקוס
כפית קינמון
2 כוסות פירות קפואים אדומים (דובדבנים, פטל, אוכמניות)
אופן ההכנה:
בסיס העוגה:
- טוחנים את התמרים, שקדים והקינמון ביחד עד לקבלת עיסה דביקה
- משטחים את העיסה בתחתית התבנית היטב ומכניסים להקפאה
קרם הגבינה:
- טוחנים בבלנדר את הקשיו, הלימון, מי הקוקוס, וקרם הקוקוס, שבבי הקוקוס ואת סירופ האגבה עד לקבלת קרם חלק.
- מוציאים את הבסיס מהמקפיא ושופכים 2/3 מקרם הגבינה על בסיס השקדים
- מכניסים שוב להקפאה
להכנת הציפוי:
- טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים, הדבש והקרם שנשאר
- מוציאים את עוגת הגבינה מהמקפיא
- שופכים את הקרם האדמדם מעל עוגת הגבינה
- מכניסים שוב למקפיא לשעתיים
*הצעת הגשה: מומלץ להעביר את העוגה מהמקפיא למקרר כשעה לפני ההגשה