המתכון: אלפאחורס במילוי ממרח חרובים / ריבת חלב פרווה

אלפאחורס במילוי ממרח חרוביםהמצרכים לבצק:

3.5 כוסות קורנפלור
2.5 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כוס רסק תפוחים
קורט מלח הימאלייה
1/2 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס אבקת סוכר קנים אורגני
1/2 שקית אבקת אפייה

המצרכים למילוי:

1 צנצנת ממרח חרובים ללא תוספת סוכר / ריבת חלב פרווה
100 גרם פתיתי קוקוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת בצק חלק, רך ומעט דביק.
2. בעזרת קצות האצבעות משטחים את הבצק לפיתה דקה.
3.קורצים מהבצק עיגולים לפי הגודל הרצוי ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שבצק משחים קלות.
5. מורחים עוגייה אחת בממרח החרובים / ריבת חלב פרווה ומכסים את הממרח עם העוגייה השנייה עד שמעט מהממרח יוצא מהדפנות.
6. מגלגלים את דפנות העוגייה בתוך קערה עם פתיתי קוקוס עד שכל הממרח בצדדים מתכסה בקוקוס.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!