המתכון: בורקס בטטה
המצרכים
1 חבילת בצק עלים ללא שומן טראנס
1 בטטה גדולה
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
קורט פלפל
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן בינוני
אופן ההכנה
1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הבטטה עד שהיא מתרככת, מסננים את המים ומועכים לפירה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת.
3. קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים קלות במחבת.
4. מוסיפים את הבצל המטוגן והתבלינים אל הבטטה המבושלת ומערבבים היטב.
5. חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים במרכז הריבוע ממילוי הבטטה.
6. סוגרים את הבצק מעל המילוי ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד שמשחים (כ-20 דקות)