המתכון: בסבוסה – עוגת סולת

עוגת סולתהמצרכים:

1 כוס סולת
1/4 כוס קוקוס
1/4 כוס קמח
1/4 כוס סוכר קנים / סילאן
1/2 כוס חלב קוקוס
1/4 קרם קוקוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
2. שופכים את התערובת לקוקוטים עד לגובה חצי מהקוקוט.
3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!