המתכון: סלט פסטה קר
המצרכים
1 כוס פתיתים מסדרת קמח תמי
1 בצל גדול
2 גבעולי סלרי אמריקאי + העלים
חופן פטריות שמפניון
חופן פטריות שימג'י
רבע כרוב לבן
2 כפות שמן זית
כף שטוחה מלח הימאלייה
כף שטוחה כורכום
1.5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מחממים על אש גבוהה את שמן הזית בסיר.
2. קוצצים את הבצל ומטגנים קלות בשמן.
3. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים ומערבבים שוב.
5. קוצצים את הסלרי, הפטריות והכרוב ומוסיפים לסיר.
6. מביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח והכורכום ומערבבים היטב.
7. מנמיכים את האש למשך 10 דקות או עד שהמים נגמרים בסיר.