המתכון: מרק ארטישוק ירושלמי ותחתיות ארטישוק
המצרכים
2-3 ארטישוק ירושלמי
200 גרם תחתיות ארטישוק (חצי שקית תחתיות מוקפאות)
1/4 חבילה טופו משי
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
לקישוט – סלק טרי קלוף חתוך לקוביות
אופן ההכנה
1. לקלף את הארטישוק הירושלמי ולחתוך לקוביות
2. מעבירים הכל לסיר, מכסים במים ומרתיחים
3. מנמיכים את האש ומבשלים עד ריכוך
4. טוחנים בבלנדר יחד עם טופו משי – 1/4 חבילה
5. מוסיפים תבלינים ומערבבים
6. מגישים עם סלק קצוץ לקוביות מעל לקישוט