המתכון: סמבוסק

המצרכים לבצק:

1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית מלח הימאלייה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן זית

המצרכים למילוי:

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים ורכים
1 כפית כמון

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ושומני.
2. קורצים לעיגולים בגודל הרצוי ומשטחים לפיתה דקה.
3. מפרידים את גרגירי החומוס מקליפתם ומניחים במרכז עיגולי הבצק.
4. מפזרים מעט כמון על גרגירי החומוס וסוגרים את הבצק על המילוי בצורה של חצי עיגול.
5. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 180-200 מעלות עד שמשחים (כ-15 דקות).

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!