המתכון: אנטיפסטי עם ירקות
המצרכים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 ראש כרוב לבן
חציל בינוני
2 בטטות
2 גזרים
2 כפות שמן זית
תבלינים לפי הטעם: כורכום, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל שחור, מלח הימאלייה
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה.
2. חותכים לקוביות את כל הירקות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
3. מתבלים בשמן זית ותבלינים לבחירה.
4. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שהבטטה והתפו"א רכים
5. מוציאים החוצה להצטננות.
*ניתן להוסיף רטבים לפי הטעם (טחינה מומלץ).