המתכון: אלפאחורס במילוי חלבה
המצרכים לבצק:
500 ג' קורנפלור
100 ג' שמן קוקוס
100 ג' אבקת סוכר קנים
1 כפית אבקת אפייה
12 חלמונים
המצרכים למילוי:
1/2 כוס טחינה משומשום מלא
1/2 כוס סילאן ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לבצק.
2. מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים.
3. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 125 מעלות למשך 15 דקות.
4. מערבבים את המרכיבים של המילוי ומורחים על עיגולי הבצק
5. מחברים שני עיגולים יחד לעוגייה וטובלים את הצדדים בקוקוס.