המתכון: פרלינים במילוי חמאת שקדים
המצרכים:
250 גרם מוצקי קקאו
125 גרם חמאת קקאו
100 גרם מייפל טבעי וטהור
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. ממיסים בבן מארי את מוצקי הקקאו וחמאת הקקאו.
2. מצננים קלות ומוסיפים את המייפל ותמצית הוניל.
3. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים את התערובת לשקית זילוף (או קנקן עם משפך) ושופכים לתוך שקעים בתבנית סיליקון עד לחצי מגובה השקעים.
5. מניחים כחצי כמות מחמאת השקדים על תערובת השוקולד ושופכים על חמאת השקדים את שאר תערובת השוקולד עד לסוף השקע.
6. מכניסים את הפרלינים למקרר ל-45 דקות / למקפיא לחצי שעה.
*ניתן למלא את הפרלינים במגוון מילויים שונים לפי טעמכם