המתכון: שטרודל תפוחי עץ מדפי פילו

המצרכים:

1 תפוח עץ
כפית סוכר
חצי כפית קינמון
2 דפי פילו
כף סילאן
כף מים
1 נייר אפייה

אופן ההכנה:

1. קוצצים את התפוח לקוביות קטנות.
2. מערבבים את התפוח עם הסוכר והקינמון.
3. מחלקים את כמות התפוח הקצוץ ל-2 ומניחים במרכז כל דף פילו.
4. סוגרים את דף הפילו מעל קוביות התפוחים ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות.
6. מערבבים את הסילאן והמים לתערובת אחידה.
7. כשהשטרודלים מוכנים, מורחים את תערובת הסילאן עם מברשת אפייה מעל הבצק.

*ניתן להגיש עם כדור גלידת סורבה בצד.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!