המתכון: סלט אבוקדו מעוצב
המצרכים:
1 אבוקדו רך
1 עלה חסה גדול
1 מלפפון
1 עגבנייה
קורט מלח
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
1. חותכים את האבוקדו לשניים ויוצרים עיגולים מ"בשר" האבוקדו בעזרת כפית פריזיין קטנה.
2. חותכים את העגבניות והמלפפונים לצורות שרוצים: מקלות דקים, פרוסות, חצאי פרוסות וכו'.
3. שוטפים היטב את עלה החסה ומתחילים לעצב כראות עיניכם: אפשר להניח אותו על הצלחת כמצע,
מעליו להניח את עיגולי האבוקדו, לסדר את העגבניות והמלפפונים אחד ליד השני/ מעל השני
4. מתבלים במלח, שמן זית ולימון