המתכון: וופל בלגי
המצרכים:
1 כוס קמח חיטה מלאה
1/4 כוס חלב קוקוס
1/4 כוס קרם קוקוס
2 כפות כוס סוכר קנים אורגני
2 כפות גדושות רסק תפוחים
4 כפות שמן קוקוס (+מעט שמן לשימון הכלי)
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
2. מחממים את מכשיר הוופל ומשמנים את התבנית עם מברשת אפייה טבולה בשמן קוקוס.
3. יוצקים מהבלילה ומטים את המכשיר קדימה אחורה שמאלה וימינה על מנת שהבלילה תתפשט באופן שווה בין החריצים. כשהנורה הירוקה נדלקת הוופל מוכן.
4. פותחים את המכשיר ומוציאים את הוופל. מחממים כדקה את המכשיר, משמנים עם מברשת ומכניסים את שאר הבלילה.
*ניתן להגיש את הוופל עם כדור סורבה פירות.