המתכון: בורקסים בשלל צורות ומילויים
נתקעתם בלי בורקסיםם??? שכחתם לקנות?? בואו תראו איך אפשר להכין בורקסים כל כך בקלות, בפשטות ונוחות.
הבורקסים יוצאים פריכים וטעימים!!
המצרכים
1 ק"ג בצק עלים ללא מרגרינה, משמן צמחי
תפו"א מבושלים
1 בצל יבש
1 קופסת פטריות טריות
חופן שומשום
2 כפות שמן זית כתית בכבישה קרה
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, מלח הימאלייה ופלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מועכים את תפו"א המבושלים לפירה ומתבלים במיקס תבלינים.
2. קוצצים את הבצל לקוביות
3. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים קלות את הבצל
4. קוצצים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל המטוגן
5. מוסיפים את מיקס התבלינים לפי הטעם.
6. חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל שרוצים.
7. מרדדים מעט את בצק העלים ומניחים במרכז כל ריבוע מעט מהפירה ו/או מתבשיל הפטריות.
8. סוגרים את הבצק על המילוי ומהדקים היטב.
9. מורחים מעט מים בעזרת מברשת אפייה על הבצק ומפזרים שומשום.
10. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה.
* ניתן לסגור את הבצק בצורת רולדה, משולש, ריבוע, חצי ירח ועוד