המתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס
אם כבר עוגיות שוקולד ציפס- אז רק המתכון שלי
איזההה טעיםםם זה יוצא! זה פשוט ריגש אותי בפעם הראשונה שטעמתי מהעוגיות שאני בעצמי הכנתי! לא האמנתי שעוגיות שוקולד ציפס יכולות להיות כל כך טעימות! אתם פשוט חייבים להכין, להתרשם מעצמכם ולגלות איך כל הפה שלכם מתרגש יחד אתכם. אז קדימה מהרו להכין על פי המתכון לעוגיות שוקולד ציפס שלי ולא תתחרטו 🙂
המצרכים
1 כוס קמח (מלא, כוסמין, שיפון)
1/4 כוס סוכר קנים אורגני
3 כפות שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח הימאלייה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס חלב שקדים (ראו מתכון באתר)
חופן פצפוצי שוקולד מריר
אופן ההכנה
1. מערבבים את הקמח, הסוכר, תמצית הווניל, שמן הקוקוס, אבקת האפייה, המלח וחלב השקדים יחד עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
2. קורצים מהבצק עיגולים ונועצים לתוכם את פצפוצי השוקולד המריר.
3. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 180-200 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות (15-20 דקות).