המתכון: עוגת שכבות שוקולד-שמנת

המצרכים:

לשכבת השוקולד
2 כפות פתיתי שיבולת שועל דקה
1 כפית פתיתי קוקוס
1 כף סירופ מייפל טבעי אורגני
1/2 כפית אבקת קקאו
4 כפות חלב קוקוס

לשכבת הקצפת
חצי מיכל קרם קוקוס מינימום 22%
1 כף סירופ מייפל טבעי אורגני

 לציפוי
פצפוצי שוקולד 90% קקאו

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל המרכיבים של שכבת השוקולד, מכניסים לתוך תבנית אפייה אישית ומשטחים את העיסה בבסיס התבנית.
2. מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 7 דקות ומוציאים להצטננות.
3. מקציפים את קרם הקוקוס עם סירופ המייפל עד לקבלת קצפת יציבה.
4. שופכים את הקצפת מעל שכבת השוקולד ומשטחים בעזרת מרית.
5. מפזרים פצפוצי שוקולד מעל הקצפת לקישוט

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!