המתכון: קוראסונים במילוי שוקולד
ה- מתכון לקוראסונים הכי פריכים שישש!
איזה כייף יהיה להגיש לשולחן קוראסונים פריכים וטעימים שאתם בעצמכם הכנתם?
הקוראסונים שלי יוצאים פריכים, מתוקים ויחסית בריאים יותר. הריי לכולנו מתחשק לפעמים מאכל מתוק. והקוראסונים האלה פשוט מושלמים על יד התה או הקפה.
מומלץ בחום להתנסות ולהתרשם מהיכולות שלכם 🙂
המצרכים לבצק
3 כוסות קמח מנופה (מלא, כוסמין, אורגני)
1 כוס סוכר קנים אורגני
1 כף שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
3 כפות שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
המצרכים למילוי
1 כוס קקאו
1 כוס סוכר
חצי חבילת שוקולד מריר
3/4 כוס מים חמים
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את השמרים המים החמימים והסוכר.
2. מערבבים את שאר חומרי הבצק ומוסיפים את תערובת השמרים.
3. לשים עד לקבלת בצק אחיד אך דביק מעט.
4. קורצים מהבצק עיגולים ומשטחים לפיתה גדולה.
5. חותכים כל עיגול לרבעים (מתקבלים 4 משולשים).
6. ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים את שאר חומרי המילוי יחד עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
7. מניחים כמות נדיבה מהמילוי על הבצקים ,בחלק הרחב והחיצוני של משולש הבצק.
8. מגלגלים פנימה את הבצק (מעל המילויי) לכיוון החלק הצר של משולש הבצק.
9. מניחים את הקוראסונים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בחוזק התנור).
* ניתן לסגור את הקוראסונים בצורות שונות ומיוחדות