מתכון למוס שוקולד טבעוני.. כן שמעתם נכון טבעוני והכי חשוב- ט-ע-י-ם!!
אז נכון שאתם כל הזמן מחפשים איך לשפר ואיך להגיע למתכונים הכי טעימים והכי שווים?? אז אתם יכולים להירגע כי הגעתם למקום הנכון- פשוט תכינו ואני מחכה לתודות לאחר מכן 🙂
המתכון:
- 2 אבוקדו רכים
- 1/2 כוס אבקת חרובים -או- אבקת קקאו טבעית
- 1 כוס תמרים מושרים
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- מים במידת הצורך עד 1/4 כוס.
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המצרכים לבלנדר (חוץ מהמים) עד לקבלת מרקם חלק
- מוסיפים מים במידת הצורך
- יוצקים את המוס לשקית זילוף ומזלפים לתוך כוס דדקורטיבית
- לקישוט- ניתן לפזר גרגרי רימון ושקדים קלופים