מתכון למוס שוקולד טבעוני.. כן שמעתם נכון טבעוני והכי חשוב- ט-ע-י-ם!!

אז נכון שאתם כל הזמן מחפשים איך לשפר ואיך להגיע למתכונים הכי טעימים והכי שווים?? אז אתם יכולים להירגע כי הגעתם למקום הנכון- פשוט תכינו ואני מחכה לתודות לאחר מכן 🙂

המתכון:

  • 2 אבוקדו רכים
  • 1/2 כוס אבקת חרובים -או- אבקת קקאו טבעית
  • 1 כוס תמרים מושרים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • מים במידת הצורך עד 1/4 כוס.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המצרכים לבלנדר (חוץ מהמים) עד לקבלת מרקם חלק
  2. מוסיפים מים במידת הצורך
  3. יוצקים את המוס לשקית זילוף ומזלפים לתוך כוס דדקורטיבית
  4. לקישוט- ניתן לפזר גרגרי רימון ושקדים קלופים