המתכון: לחמניות תירס ושמיר

 לחמניות במילוי תירס שמיר ובצלהמצרכים לבצק:

2 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כפית שטוחה שמרים יבשים
1 כפית גדושה מלח הימלאייה
1 כפית דבש
1/2 כוס שמן זית
1 כוס מים חמים

המצרכים למילוי:

1 חבילת שמיר
2 כוסות גרעיני תירס קפוא
1 בצל לבן
2 כפות שמן זית
1/2 כפית שטוחה מלח הימלאייה

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב בקערה את המים, השמרים והדבש.
2. מוסיפים לקערה את הקמח והמלח. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מוסיפים את שמן הזית ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ורך. מניחים להתפחה.
4. קוצצים את הבצל ומטגנים קלות במחבת עם שמן הזית.
5. קוצצים את השמיר ומוסיפים לבצל המטוגן.
6. מוסיפים את התירס לבצל והשמיר ומערבבים היטב.
7. קורצים מהבצק עיגולים בגודל כף יד ומשטחים לפיתה, מניחים מהמילוי במרכז הבצק וסוגרים את הבצק מעל המילוי.
8. מניחים את הלחמניות בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!