המתכון: עוגיות דגנים
המצרכים
1 כוס שיבולת שועל
2 כוסות מים
1 כוס ברנפלקס
כף דבש / כף סילאן
חבילת מנג'טים לבן / צבעוני
100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו (לא חובה!)
אופן ההכנה
1. מבשלים את שיבולת השועל בסיר עם המים עד לקבלת תערובת סמיכה של דייסת שיבולת שועל ומורידים מהאש.
2. מוסיפים לסיר את הדבש או הסילאן ומערבבים היטב.
3. בקערה נפרדת שוברים את הברנפלקס לשניים בעזרת הידיים.
4. מוסיפים את דייסת שיבולת השועל לקערת הברנפלקס ומערבבים בעדינות.
5. ממלאים מנג'טים בעיסת הדגנים.
* הצעה: ממיסים את השוקולד בבן מארי (קערה עם השוקולד מעל סיר מים רותחים).
ושופכים את השוקולד המומס לקערת הדגנים ומערבבים עד שכל חתיכות הדגנים מצופות בשוקולד.