המתכון: חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז (למשלוח המנות)
המצרכים:
1 כוס פצפוצי אורז מלא
1/4 כוס שיבולת שועל
3/4 כוס מים חמים
2 כפות פתיתי קוקוס
2 כפות סילאן טבעי 100% תמרים
1/2 כפית אבקת קינמון
מנג'טים (גביעי נייר)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, המים החמים והסילאן. מניחים ל-5 דקות.
2. מועכים בעזרת האצבעות את רוב פיצפוצי האורז.
3. מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פיצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
4. יוצרים עיגולים בגודל הרצוי ומניחים כל עיגול במנג'ט.
5. מכניסים למקפיא ל-10 דקות לפני האכילה.
*ניתן לאכול את העיסה גם ללא הקפאה.