המתכון: אגרול (טבעוני)

אגרול

אגרול פריך מלא בכל טוב!

וואי וואי תעצרו הכללל!!!!! מצאתי לכם את האגרול הכי פריך וטעים שיש!! אחריי השתלמות בתאילנד- חיפשתי ללא הפסקה את המתכון המושלם! וכמוב שמצאתי כי זו אני ואני נחושה 🙂 אז אני מגישה לכם את המתכון הכי בטוח לאגרול ירקות!

המצרכים

1 חבילת דפי פילו (עלי סיגר)
1 בצל לבן
1 בצל ירוק
1 גזר גדול
1 סלרי: גבעול ועלים
1/2 כרוב
4 כפות שמן זית (להקפצת הירקות)
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, פפריקה ומלח (לפי הטעם)
1/2 כוס רוטב סויה
תרסיס שמן (לצריבת האגרולים)

אופן ההכנה

1. קוצצים את הבצל ומקפיצים אותו.
2. חותכים את הגזר לרצועות ומוסיפים לבצל.
3. חותכים את הסלרי לרצועות ואת העלים לחתיכות קטנות, מוסיפים לסיר.
4. חותכים את הכרוב ואת הבצל הירוק לרצועות ומוסיפים לסיר.
5. מערבבים את כל הירקות היטב ומטבלים ברוטב סויה ובמיקס תבלינים.
6. מעבירים את הירקות לצלחת עם נייר סופג ומצננים אותם.
7. מניחים דף פילו על משטח עבודה,ממלאים כמות של 2 כפות גדושות בירקות המוקפצים בתחתית הדף.
8. מקפלים את דף הפילו על המילויי משני הצדדים ומלמטה. מגלגלים בזהירות על לסוף הדף.
9. מרססים שמן על מחבת פסים ומחכים עד שהשמן חם, מניחים את האגרול כשהצד עם הפתח כלפי מטה.
10. צורבים כל צד עד להזהבה (כדקה כל צד).

* בתום הצריבה מוציאים את האגרולים לנייר סופג.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!