המתכון: אמפנאדס דה צ'וקלו (טבעוני)
המצרכים
1 כוס קמח כוסמין
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
1 כוס גרעיני תירס מתוק
1 בצל גדול
כף שמן קוקוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את הקמח, המלח, המים והשמן לבצק רך למגע.
2. קוצצים את הבצל ומטגנים קלות בשמן קוקוס.
3. מוסיפים את התירס לבצל המטוגן.
4. מתבלים את מילוי התירס במלח.
5. משטחים את הבצק לפיתה, מניחים מעט מהמילוי במרכז העיגול ומקפלים את הבצק מעל המילוי.
6. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 150 מעלות עד להשחמה.