המתכון: לחם דבש אתיופי

לחם דבש אתיופי

לחם דבש אתיופי

אז הסיפור הוא כזה- ניסיתי במשך הרבה זמן להכין לחם דבש אתיופי הכי אסלי שיש! וכל פעם היה חסר לי משהו. אז נאלצתי לטוב לאתיופיה כדי להביא לכם את המתכון הכי טוב שתוכלו למצוא להכנת לחם דבש בטעם הכי מקורי שתמצאו!! מומלץ בחווםםם!!

המצרכים

1 קילו קמח מנופה (מלא, כוסמין, שיפון)
2 כפות שמרים
1 כוס סוכר קנים אורגני
1 כוס דבש / סילאן
2 כוסות מים חמימים
1 כפית קינמון
2 כפות שמן קוקוס
1 חלמון – להברשה (אופציונלי)

אופן ההכנה

1. מערבבים את השמרים הסוכר והמים החמימים.
2. מוסיפים את תערובת השמרים לקערה ובה הקמח, הדבש / סילאן, הקינמון והשמן קוקוס.
3. לשים את הכל עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
4. יוצרים צורה של עיגול ומניחים להתפחה כחצי שעה.
5. מברישים את פני הלחם בביצה (אופציונלי).
6. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות.

* הצעה- ניתן לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים וכך יתקבלו לחמניות טעימות ומתוקות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!