המתכון: קרפ צרפתי
הקרפ הכי טעים שיש!!
נכון שכולנו אוהבים קרפ? הוא קל להכנה, הוא ממלא והוא טעים, הוא כל כך טעים שאנו קונים אותו כאשר אנחנו מסתובבים הקניון, מכינים אותו בבית וכל הזמן מנסים לשפר אותו. אז אני מגישה לכם את המתכון שלי ומגלה את הסודות לשילוב של טעם עם בריאות.
כל הילדים אוהבים קרפ, וברגע שהם כבר מספיק גדולים להכין אותו- הם מתנסים בכך דיי הרבה, אז עדיף לכולנו לאפשר להם להכין את הקרפ אך לפחות בצורה בריאה יותר. הם כל כך יתרגלו לטעם המופלא שזה גם מה שהם יכינו. מומלץ מומלץ מומלץ!!
המצרכים
1 כוס קמח (מלא, כוסמין, שיפון)
1/2 כוס סוכר קנים אורגני
1/2 כוס מים / מיץ תפוזים
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
2. משמנים מחבת במעט שמן זית.
3. יוצקים מהבלילה אל תוך המחבת כמות של מצקת אחת ומטגנים עד להשחמה קלה.
4. הופכים את הקרפ ומטגנים גם את הצד השני
* הצעה- ניתן למרוח על הקרפ סילאן או כל ממרח אחר.