המתכון: עוגת קוקוס ללא גלוטן (טבעוני)

קוקוס!
כמה שאני אוהבת קוקוס!
על כל צורותיו: פתיתים יבשים, שמן, קרם ואפילו מי קוקוס.
הריח, הטעם וכמובן הבריאות שבו (הידעתם? שמן קוקוס הינו בעל שרשרות שומן בינוניות ולכן אינו מועד להתחמצנות – מה שמביא אותו להיות בריא יותר משמנים אחרים כמו קנולה, תירס וחמניות)
העוגה שלפניכם מכילה בתוכה את כל הטוב שבקוקוס והיא אפילו ללא גלוטן 🙂

אז… הרתיחו מים כי הקינוח שלפניכם הולך להיות טעים במיוחד

עוגת קוקוס ללא גלוטןהמצרכים ל- 7 מנג'טים

1 כף זרעי פישתן
3 כפות מים
30 גרם סוכר קנים אורגני
100 גרם קמח תמי לביסקוויטים
30 גרם פצפוצי שוקולד מריר 60% קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
20 גרם פתיתי קוקוס
40 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי
40 גרם מי / קרם קוקוס

אופן ההכנה

1. טוחנים את זרעי הפשתן ומערבבים אותם בכוס עם המים. משרים ל- 5 דקות.
2. מערבבים בקערה את הסוכר, שמן הקוקוס, מי הקוקוס ותערובת זרעי הפשתן לבלילה אחידה.
3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, פתיתי הקוקוס, פצפוצי השוקולד ואבקת האפייה.
4. שופכים את תערובת הקמח בשלושה שלבים אל קערת הנוזלים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
6. מעבירים לתבנית שקעים עם מנג'טים ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 175 דקות למשך כ- 25 דקות.
7. מוציאים ומצננים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!