המתכון: עוגיות בטעם חלווה
השילוב הזה של טחינה גולמית וסילאן יוצר את הטעם הכי מיוחד שיש: חלווה!
יש שאוהבים ויש שממש לא. אני מאוהבי החלווה 🙂
זהו מתכון לעוגיות הטעימות האלה, בגרסא הכשרה לפסח, ללא גלוטן וסופר טעימה.
תהנו 🙂
המצרכים
1 כוס קמח תמי ורוד לביסקויטים
2 כפות טחינה גולמית של הררית
2 כפות סילאן 100% תמרים
קורט מלח
1 כפית פתיתי קוקוס
1 כפית קינמון
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים עיגולים בגודל של כדור טניס.
3. מניחים את העיגולים על נייר אפייה ומשטחים אותם קלות.
4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה- 20 דקות.
5. מוציאים להתקררות.