המתכון: קסטה (טבעוני)
עכשיו כשחם- למי בא קסטה ?
איזה תענוג זה כשחם ככה בחוץ לאכול קסטה קרה!! וואי אני מביאה לכם את ה-מתכון לקסטה ואתם פשוט חייבים לרוץ עכשיו להכין. כשיתחיל להיות להם חם פשוט תוכלו לשלוף את הקסטה מהמקפיא ולהתענג עלייה.. אז מהרו להכין כי הימים רק נהיים חמים יותר 🙂
המצרכים
חבילת טופו משי רך בטעם טבעי
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות חלב סויה
1 כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ אגבה
חבילת פתיבר
קורט מלח
אופן ההכנה
1. שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים בקערה מעל סיר עם מים רותחים על הגז.
2. שופכים את המים המעטים שנמצאים בחבילת הטופו. חותכים את הטופו לקוביות ושמים בבלנדר ביחד עם שאר המרכיבים והשוקולד המומס.
3. מעבדים כמה דקות עד שהעיסה אחידה וחלקה.
4. מכניסים את הבלילה לתוך שקית זילוף.
5. מניחים את הפתיבר ומזלפים מעליו שכבה נדיבה של קרם השוקולד ומכסים בפתיבר נוסף.