המתכון: קניידלעאך בסגנון איטלקי
מי אמר שקניידלעאך חייב להיות רק פולני? ואולי אפשר אחרת?
לא במקום חס וחלילה 🙂 אלא בנוסף .
אז חשבתי, הוספתי, ערבבתי ו…יצא לי טעם מדהיםםםםםםםםם
מוזמנים להתפרע ולדמיין כאילו יצאנו ממצרים…אהה…מאיטליה :-).
חג פסח שמח ו…איטלקי 🙂
המצרכים
2 כוסות קמח מצה
1/2 כוס ממרח עגבניות מיובשות
1 חופן בזיליקום טרי
1/2 כוס מים לתערובת
1 כף פפריקה מתוקה למרק הקניידלעאך
1/2 ליטר מים למרק הקניידלעאך
כף מלח הימלאייה למרק הקניידלעאך
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים לתערובת יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים עיגולים מהתערובת שהתקבלה.
3. מרתיחים את ליטר המים ומבשלים את עיגולי הקניידלעאך בסיר.
4. כעבור 10 דקות מוסיפים לסיר את הפפריקה והמלח ומערבבים היטב.