המתכון: מרק עדשים ירוקות מונבטות
המצרכים
כוס עדשים ירוקות מונבטות
1 גזר בינוני
1 תפו"א בינוני
2 גבעולי סלרי
כף מלח הימאליה
1/2 כפית כורכום
1/2 ליטר מים
אופן ההכנה:
איך מנביטים את העדשים?
משרים עדשים ירוקות במים למשך 24 שעות
מסננים מהמים ומשאירים את העדשים במסננת עד שהן נובטות (יומיים בערך)
מדי פעם מערבבים את העדשים
1.ממלאים סיר במים, מכניסים פנימה את העדשים המונבטות ומביאים לרתיחה
(שומרים בצד חופן עדשים מונבטות לקישוט)
2. קוצצים את כל הירקות לקוביות ומוסיפים לסיר
3. מוסיפים תבלינים ומערבבים
5.לקישוט והגשה: מניחים חופן עדשים מונבטות מעל המרק המוכן
בתאבון 🙂