המתכון: צפיחית בדבש (טבעוני)
המצרכים
1 כוס קמח (מלא, שיפון, כוסמין)
1/4 כוס סוכר קנים אורגני
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן
קורט קינמון
מים לפי הצורך
לזיגוג: סילאן
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך ונעים.
2. משטחים לפיתה דקה.
3. מגלגלים את הבצק לרולדה.
4. חותכים את הרולדה שהתקבלה למספר עוגיות לפי הגודל שרוצים.
5. אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות עד לקבלת צבע שחום.
6. מוציאים את העוגיות מהתנור ומזגגים מעל סילאן.