המתכון: קוסקוס בסגנון מרוקאי
מנה טעימה חמה ומשביעה שמתאימה לכל ימות השנה אבל הכי כייף לאכול מנה של קוסקוס ביום חורף כשקר וגשום בחוץ.
מגוון עשיר של ירקות, ריח משכר של תבלינים וגרגירי סולת פריכים – מושלם!
המצרכים לתערובת הסולת:
4 כוסות סולת לקוסקוס
4 כוסות מים רותחים
המצרכים למרק הירקות:
1/2 בצל לבן/ סגול
1 כף מלח הימאלייה
1 גזר
1 ליטר מים
1 קישוא
2 גבעולי סלרי + העלים
1 תפוח אדמה
1 כף כורכום
אופן ההכנה:
1. הכנת הסולת: שופכים את הסולת לקערה יחד עם המים הרותחים וממתינים עד לספיחה של כל המים
2. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד להתרככות הירקות.
3. מוסיפים את המלח והכורכום.
4. מגישים את הירקות המבושלים בצלחת על מצע הסולת.