המתכון: אטריות אורז מלא עם ירקות מוקפצים
המצרכים
1 חבילת אטריות אורז מלא
2 גזרים
1 פלפל ירוק בהיר
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/2 כרוב לבן
2 גבעולי סלרי + העלים
2 כפות שמן זית
1 פלפל כתום
1/2 סלסלת פטריות
1 בצל גדול
חצי סלסלת נבטים סיניים
1 קישוא
1/2 כוס רוטב סויה ללא גלוטן
מלח הימאלייה ופלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים עד שהן מתרככות. מסננים ושוטפים במים.
2. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בווק עם השמן.
3. חותכים את הגזר,הפלפלים,הכרוב, הפטריות והסלרי לרצועות ארוכות ודקות,מוסיפים לבצל ומערבבים.
4. מוסיפים חצי מכמות רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ.
5. מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
6. מכניסים לווק את האטריות המבושלות, מוסיפים את שארית רוטב הסויה ומערבבים.
* הצעה לשדרוג- ניתן לפזר אגוזים קצוצים מעל בזמן הגשת המנה.