המתכון: מרק עדשים כתומות מונבטות וירקות
המצרכים
כוס עדשים כתומות מונבטות
בצל קצוץ
גזר חתוך לקוביות
בטטה חתוכה לקוביות
דלעת חתוכה לקוביות
דלורית חתוכה לקוביות
חצי תפוח אדמה חתוך לקוביות
כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מעט ג'ינג'ר
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל קלות עם קצת שמן זית
2. מוסיפים את הירקות והעדשים ומכסים במים
3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד ריכוך
4. מעבירים לבלנדר וטוחנים או טוחנים עם בלנדר מוט בתוך הסיר
5. מוסיפים תבלינים