המתכון: פנקייק בסירופ שוקולד

פנקייק עם סירופ שוקולד

אין אין על פנקייק!!

איזה כייף לקום בבוקר, לצחצח שיניים, להתמתח, לשבת על יד השולחן ולחכות לחביתה ופתאוםם מגישים לך פנקייק עם תותים מעל! אתה מרגיש שהגעת לגן עדן!
כשאני קמתי והכנתי את הפנקייק בבוקר אמרתי לעצמי שאני פשוט חייבת לשתף עם כולם את המתכון המעולה שלי! הפנקייק תמיד יוצא מושלםם! אז אני מזמינה אתכם להכין ולפנק את עצמכם ואת הסובבים בטעם גן עדן 🙂

המצרכים

1.5 כוסות קמח מנופה (מלא, כוסמין, שיפון)
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
3 כפות מיץ תפוזים
1/2 כוס מים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים יחד בקערה עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
2. משמנים מחבת בשמן.
3. יוצקים למחבת מהבלילה כמות עפ"י הטעם (אם רוצים פנקייקים גדולים אז יוצקים למחבת מצקת מלאה ואם רוצים מיני-פנקייקס אז יוצקים כף מלאה).
4. מטגנים את הפנקייק משני צידיו עד לקבלת צבע זהוב.

* הצעה- להגיש את הפנקייק עם פרוסת אננס מעל ודובדבן במרכזו – מתקבל מאכל טעים ובריא.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!