המתכון: סלט פסטה קר
המצרכים
250 גרם פסטה מלאה מסולסלת/קונכיות/ צינורות
4 עגבניות גדולות ואדומות
1 חבילת בצל ירוק
קורט מלח הימאלייה
קורט פלפל
חופן זיתים מגולענים שחורים או ירוקים
כף מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הפסטה עד שהיא מתרככת. שוטפים במים קרים ומסננים.
2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים אותם לקערת הפסטה.
3. חותכים את הזיתים לטבעות ומוסיפים אותם לקערת הפסטה.
4. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערת הפסטה.
5. מתבלים את כל התערובת במלח, פלפל, לימון ומערבבים היטב.