המתכון: פטאט אורלוג (טבעוני)
המצרכים
1 בצל גדול
4 עגבניות
2 תפוחי אדמה
3 כפות גדושות רסק עגבניות
100 מ"ל שמן זית
כוס מים
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו קלות עם השמן במחבת עמוקה.
2. קוצצים את העגבניות לחתיכות קטנות ומוסיפים לבצל המטוגן.
3. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים היטב.
4. מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול.
5. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ומוסיפים למחבת.
6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
8. מבשלים עד להתרככות תפוחי האדמה.