המתכון: מרק אפונה (טבעוני)
מרק אפונה- פשוט וטעים כל כך!
בא לכם לפנק את עצמכם עם מרק בריאותי, משביע וטעים? אז הגעתם למקום הנכון!
המצרכים
500 גרם אפונה
2 גזר
1 תפו"א
מלח, פלפל לפי הטעם
מים עד גובה הירקות
3 כפות שמן
1 בצל יבש
1/2 קופסת תירס
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בסיר עם השמן.
2. חותכים את שאר הירקות ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן.
3. ממלאים את הסיר במים עד לגובה הירקות ומביאים לרתיחה.
4. כשהמים רותחים מתבלים במלח ופלפל.
5. המרק מוכן כשהירקות, במיוחד האפונה, רכים.