אנטי-אוקסידנטים (נוגדי חימצון) מסייעים בתהליך הבראת הגוף מתאים מעותים ו"מקולקלים".
פירות יער עשירים באנטי-אוקסידנטים ועל כן בריאים מאוד לגופינו.
ניתן לצרוך את פירות היער גם בגירסה הקפואה שלהם. כמות האנטי-אוקסידנטים אינה נפגעת
השייק האדום שלפנינו מורכב מפירות יער אדומים: תות שדה, פטל ודובדבנים.
המתכון: שייק אדום
המצרכים
חצי כוס תות שדה קפוא
חצי כוס פטל אדום
חצי כוס דובדבנים חמוצים
1 תפוח אדום
1 גמבה
חופן ג'וג'י ברי
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הג'וג'י ברי.
2. חותכים לקוביות את התפוח והגמבה.
3. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים.
*ניתן להוסיף מים / חלב שקדים לקבל שייק נוזלי יותר.