המתכון: רוגלאך במילוי שוקולד

רוגלאך במילוי שוקולד

המצרכים

המצרכים לבצק:

500 גרם קמח כוסמין מלא אורגני
3 כפיות שמרים יבשים
4 כפות סוכר קנים
1 כפית  מלח הימאלייה
3 כפות שמן קוקוס
3 כפות טחינה גולמית
1 ורבע כוסות חלב שקדים

מצרכים למלית:

200 גרם סוכר קנים אורגני
7 כפות קקאו טבעי
1 כפית קינמון
רבע כוס שמן קוקוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד ומביאים להתפחה.
2. מרדדים את הבצק למלבן גדול ומורחים את המלית על שני שליש מרוחב המלבן.
3. .שליש הבצק שהשארנו ללא מלית יש לקפל על שליש מהבצק עם המלית ואז מקפלים מעליו את השליש הנותר.
4. את המלבן שנוצר מרדדים שוב למלבן רחב וארוך וחותכים עם סכין למשולשים דקים וארוכים.
5. יש לגלגל כל משולש מהבסיס הרחב לכיוון השפיץ ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180מעלות למשך 20 דקות.

*ניתן למרוח מעל הקוראסונים סירופ המורכב מ: מייפל טבעי ומים רותחים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!